PUBLICITAT

Don Denis rep la distinció de ‘Restaurant de l’Any Andorrà’

L’establiment va acollir la presentació de la Guia Gourmand 2015

Don Denis rep la distinció de ‘Restaurant de l’Any Andorrà’
Don Denis rep la distinció de ‘Restaurant de l’Any Andorrà’ | El Periòdic
La presentació de la 24a edició de la Guia Gourmand 2015 va emmarcar la distinció de Restaurant de l’any andorrà que va rebre l’establiment que Denis García va fundar ara fa 40 anys en ple centre d’Escaldes-Engordany. L’àmplia trajectòria de la coneguda marisqueria va ser premiada divendres juntament amb altres restaurants de la zona de Tarragona. 

Aquest premi no és el primer que rep el Don Denis, ja que la revista Gastronomia i Turisme els va lliurar el guardó Millor restaurant andorrà amb tradició al 2011. Darrerament el patró compta amb el suport del seu fill, que garanteix la continuïat i el futur del Don Denis, un local on acostumen a passar-s’hi famosos i que mai passa de moda. La seva cuina presenta una línia nacional i internacional, amb especialitat en peix i marisc i compta amb un ampli celler  on es poden trobar  una gran varietat de vins de reserva. Per ser un punt de referència gastronòmica a Andorra i per tots els anys de servei, la direcció de la Guia va decidir retre un homenatge al restaurant. Abans, però, es va presentar la Guia Gourmand d’enguany que enumera en el seu interior els millors restaurants del país. A banda del Don Denis, la Guia destaca altres restaurants del país com Es Andorra, Plaza, Casa Canut, Bodega Poblet, Borda Estevet, Xalet Bringué, La Borda de l’Avi, L’Entrecôte, Plató, Molí dels Fanals i Buda Espai Andorra.
 
La Guia ja és a les llibreries/ Amb un preu de 20 euros, la Guia Elecció Gourmand de Catalunya i Andorra, i d’altres llocs d’interès,  coneguda popularment com la Guia Gourmand ja es pot trobar a les llibreries. Una edició més, la 24a, sota la direcció i realització dels periodistes tarragonins Fèlix Llovell i Ramon Segú. En aquest volum es pot trobar una gran informació actualitzada d’una àmplia selecció de restaurants i hotels, acuradament realitzada en les visites anuals que Llovell i Segú fan als establiments. La guia es presenta amb edició de llengua catalana i de llengua castellana (dos llibres, de tapes dures), i també es pot consultar a la web: www.guiagourmand.com 

La Guia recull en les seves pàgines els bons restaurants i hotels de Catalunya i Andorra, qualificats i en els últims capítols, titulats «altres llocs d’interès» s’inclou també una selecció  de restaurants i hotels de la resta d’Espanya i de la Côte d’Azur francesa, Mònaco, Vall del Loire, Alsacia, París, i Selva Negra. En total, informació d’uns 700 establiments que interessen al bon Gourmand.  
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT