PUBLICITAT

Veysonnaz

Marín millora per ser 13è en la segona prova

És eliminat als quarts de final en la Copa del Món de Veysonnaz

Per #GASS

Lluis Marín durant les proves del Campionat del Món de Kreischberg, el passat mes de gener. FOTO: STANKO GRUDEN / AGENCE ZOOM
Lluis Marín durant les proves del Campionat del Món de Kreischberg, el passat mes de gener. FOTO: STANKO GRUDEN / AGENCE ZOOM | STANKO GRUDEN / AGENCE ZOOM
L’estació suïssa de Veysonnaz va veure l’estrenma del calendari de la Copa del Món. Lluís Marín per fi podia estrenar-se i va tenir una millor actuació en el segon boardercross, en el qual va ser tretzè.

A mitjans de març és quan la Copa del Món va poder arrencar aquesta temporada. Les diferents anul·lacions que s’han anat produient no van fer possible anteriotrment aquesta estrena. El desenvolupament del surfista andorrà en cadascuna de les curses va ser força difeerent. En la primera va patri una caiguda en els entrenamebnts, que li va provocar un fort cop al cap, que el va deixar rígig. En porimera ronda de les finals va tornar a caure, sent quart de la seva sèrie i quedant eliminat. Va acabar 33è, sumant 24 punts FIS.

En la segona prova va obtenir un resultat força més positiu. Va ser tretzè. Als vuitens de final va ser segon de la seva sèrie. Va quedar eliminat en els quarts. Compartia traçat amb l’espanyol Lucas Eguibar, els italians Luca Matteotti i LorenzoSommariva, el nord-americà Jarod Minghini, l’austríac Hanno Lueftner. L’andorrà va ser quart, en una ronda on es va imposar Eguibar, que finalment va ser segon de la prova. Marin va sumar 200 punts.

Esteve, cinquè /

En la cursa de 15 quilòmetres d’estil clàssic de les finals de la Copa d’Europa OPA júnior, que es disputaven a Chamonic (França), Ireneu Esteve va finalitzar en la cinquena plaça. Va marcar un crono dede 39.48,2, minuts. Va quedar-se a mig segon de ser quart. Aquets lloc el va ocupar el francès Jules Lapierre. El vencedor va ser el també gal Valentin Chauvin (38.42,4). Segon va ser el seu compatriota Jean Tiberghien (38:53.6) i tercer el suís Cédric Steiner (39.44,0).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT