PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Purito’ es manté en el vuitè lloc abans de l’última etapa de la Tirreno Adriatico

Per ALBERT CANES

El pilot durant l’etapa d’ahir de la Tirreno Adriatico passada per aigua i amb baixes temperatures.
El pilot durant l’etapa d’ahir de la Tirreno Adriatico passada per aigua i amb baixes temperatures.
Una altra etapa complicada per als ciclistes de la Tirreno Adriatico, en la qual participa el resident andorrà, Joaquim Purito Rodríguez, que ahir va creuar la línia de meta 28è en l’etapa que anava des de Rieti a Porto Sant’Elpidio amb el mateix temps que el guanyador, Peter Sagan. L’eslovac va vèncer amb un temps de 5.04.13 hores. Si el diumenge la neu va ser la gran protagonista de la Tirreno, ahir la pluja i el fred van complicar les coses als ciclistes: «Algú sabria dir-me quants dies ha durat l’etapa d’avui? Mare meva que dura se’ns ha fet», va escriure Purito ahir a Twitter just a l’acabar l’etapa.

Acabar en el grup davanter va suficient per a què al resident es mantingués en el vuitè lloc de la general, amb un temps de 25.00.05, a 1.07 del líder, Nairo Quintana.

Avui es disputa la darrera etapa de la Tirreno, amb una contrarellotge de 10km a San Benedetto del Tronto i en la qual no s’espera que hi hagi gaires canvis en la general. Tot i això, Purito és a només un segon del setè, Domenico Pozzovivo, a tres del sisè, Adam Yates, a quatre del cinquè, Alberto Contador, i a 10 segons del quart, Thibaut Pinot, per la qual cosa el resident podria guanyar algunes posicions d’última hora.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT