PUBLICITAT

Andorra la Vella

Peñarroya es mostra satisfet per la bona dinàmica de l’equip

El tècnic valora el paper de les noves incorporacions i treu pes a les absències de Trias i Blanch

Per ALBERT CANES

Stojanovski, una de les claus del bon joc del BCA, dissabte passat. FOTO: ACB Photo / A. Martín
Stojanovski, una de les claus del bon joc del BCA, dissabte passat. FOTO: ACB Photo / A. Martín | ACB Photo / A. Martín
Després d’un triomf, les coses es veuen més clares, sobretot d’un com el que va obtenir dissabte el BC MoraBanc Andorra davant el Tenerife. «És tant o més difícil gestionar la setmana quan es guanya que quan es perd. Hem de continuar treballant igual i anar a Badalona convençuts de les nostres possibilitats», va comentar ahir Joan Peñarroya en la compareixença habitual dels dimarts davant els mitjans. El tècnic es va mostrar positiu pel que fa al nivell que han ofert els jugadors en els darrers tres duels: «Portem tres partits jugant bé després de l’aturada per la Copa del Rei i l’equip ha tingut una bona línia en tots ells. Tinc la sensació que estem creixent, anem cap amunt i a aquestes alçades de la temporada, això és bo».

Peñarroya té clar les claus que han portat al MoraBanc a tenir una millora en el joc: «Estem més sòlids, amb més equilibri i no tenim llargs moments de debilitat, tant en atac com en defensa». La manca de problemes en l’aspecte físic dels jugadors és una altra de les raons per les quals el tècnic creu que hi ha hagut una millora del joc: «No hem tingut cap davallada física al llarg de l’any, però hem tingut problemes. Ara, l’equip està bé, portem un ritme ascendent i jo ens veig cada dia millor».

La defensa és un aspecte en el qual Peñarroya creu que s’ha millorat notablement i per aquest motiu considera que «els rivals tenen ara pitjors percentatges, la qual cosa dóna més opcions de guanyar els partits», va explicar l’entrenador. En aquest mateix aspecte, Peñarroya va comentar que Vojdan Stojanovski ha estat important per millorar el nivell de l’equip. «Ell està cada dia més a gust i té més feeling amb els seus companys. Està tenint un protgonisme important clar en la tasca ofensiva, però també és un jugador que ens ha fet donar un salt qualitatiu en la nostra defensa», va afirmar el tècnic català. Peñarroya també va mostrar la seva confiança en Nathan Jawai: «Va tenir per primera vegada una setmana en la qual va poder entrenar regularment sense cap problema i el dissabte va fer el seu millor partit amb nosaltres. Esperem que pugui agafar regularitat, ho necessita».

No poden jugar onze jugadors/

Pel que fa a la davallada de minuts disputats de Jordi Trias i Marc Blanch en els darrers partits, el tècnic del MoraBanc va explicar que és normal que es produeixin aquestes situacions: «No sé quants equips hi ha que jugant un partit a la setmana participin els onze jugadors. No estic descontent amb el seu treball, però no em sembla gens estrany que no juguin onze jugadors en un equip. M’ho sembla quan sí ho fan».
PUBLICITAT
PUBLICITAT