‘Purito’ cau a la 13a posició en l’última etapa de la Tirreno

El resident va ser 75è en la contrarellotge que tancava la prova italiana

Per EL PERIÒDIC

'Purito’, ahir en la contrarellotge. FOTO: KATUSHA
'Purito’, ahir en la contrarellotge. FOTO: KATUSHA | KATUSHA
La Tirreno Adriatico va finalitzar ahir amb una contrarellotge de 10 quilòmetres a la localitat italiana de San Benedetto del Trono. Les opcions per al ciclista resident a Andorra, Joaquim Purito Rodríguez estaven al seu favor per mantenir un Top-10 una vegada acabada la cinquantena edició de la mítica prova italiana. Tot i això, els rivals que estaven per darrera seu en la classificació general van completar la contrarellotge en un millor temps que Purito i el resident va baixar a la 13a posició final de la general des de la vuitena plaça, que ocupava abans de l’última etapa. El corredor de Parets del Vallès va completar la crono d’ahir en un temps de 12.35 minuts, el qual li va servir per tenir el 75è millor temps entre tots els ciclistes participants. En el total de la Tirreno Adriatico, Purito ha realitzat un temps de 25.12.40 hores, quedant-se a 1.24 del guanyador, Nairo Quintana.