PUBLICITAT

Andorra la Vella

Més premis per a la quarta edició de l’Andorra dels paisatges

Els organitzadors el concurs de fotografia digital volen incrementar la participació

Per EL PERIÒDIC

Camp i Sasplugues signen la renovació del conveni.
Camp i Sasplugues signen la renovació del conveni. | ANA / M.B.
La quarta edició del Concurs de fotografia digital L’Andorra dels paisatges, organitzat pel Centre Andorra Sostenible, MoraBanc i Andorra Turisme, comptarà aquest any amb més premis i amb l’objectiu d’augmentar el nombre de participants. Es mantindran les dues categories del concurs: fotografia digital i imatges d’Instagram. Com a novetat, mentre la primera categoria tindrà dos guanyadors, en el segon cas el jurat triarà mensualment (des de l’1 d’abril fins el 31 de desembre) el guanyador entre les 10 fotografies que més M’agrada tinguin a la xarxa social i que vagin acompanyades del hashtag #landorra, de forma que hi podran participar persones també no residents al país. 
 
A més, aprofitant que aquest és l’Any Internacional de la Llum, en la categoria de càmera digital hi haurà un premi per a la millor fotografia nocturna, amb un forfet de temporada Ski Andorra. En aquesta categoria les fotografies es podran presentar fins el proper 19 d’octubre a les 13.00 hores.
 
Fa 12 anys que l’entitat bancària col·labora amb el ministeri de Medi Ambient amb un dotació anual de 12.000 euros, i ahir es va ampliar l’acord per dos anys més. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT