PUBLICITAT

Andorra la Vella

Jay&Doc ofereix un concert solidari a la Fada Ignorant

Tots els beneficis van destinats al Banc d’Aliments

Per IMAR MATïNEZ

Àlex Bagaria i Jaymee Martin al cartell promocional del concert.
Àlex Bagaria i Jaymee Martin al cartell promocional del concert. | La Fada Ignorant
Jay&Doc és un duo musical format, ni més ni menys, per una cantant americana, Jaymee Martin, i un guitarrista andorrà, Àlex Bagaria. Avui a partir de les 23.30 hores oferiran un concert al bar musical la Fada Ignorant d’Andorra la Vella per un preu d’entrada de cinc euros que aniran destinats íntegrament al Banc d’Aliments d’Andorra. Al concert, que estava previst pel passat mes de desembre, hi participaran també altres músics convidats dels país. 
 
Jay&Doc va néixer fa dos anys, en els quals han portat als escenaris el seu blues, gòspel i clàssics del soul. 
 
De California a Andorra / Martin va arribar al Principat fa uns tres anys gràcies a una beca Full Bright, va conèixer a la seva parella i s’hi va quedar, tot i que aquest estiu deixarà el país. La cantant confessa que mai ha fet classes de cant ni a Andorra ni a la seva California natal. Tímida d’entrada, quan puja a l’escenari canvia i es deixa portar. Bagaria reconeix que Martin s’ha hagut d’adaptar al seu estil, però la veu de l’americana quadra de forma sorprenent amb una música sovint més identificada amb les típiques veus negres afroamericanes.
 
Després del concert solidaria d’aquesta nit, Jay&Doc tenen participar en un altre a la Massana al mes d’abril, també de solidaria i acompanyats de més grups i artistes. I, tal i com va reconèixer a EL PERIÒDIC Bagaria, també volen fer-ne un de comiat de Martin a finals de maig. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT