PUBLICITAT

Andorra la Vella

Trias: «No estic a gust»

El jugador del MoraBanc explica que «no li agrada no jugar, com és obvi», però «respecta les decisions de l’entrenador»

Per ALBERT CANES

Jordi Trias en un entrenament al Poliesportiu. FOTO: TONY LARA
Jordi Trias en un entrenament al Poliesportiu. FOTO: TONY LARA | TONY LARA
Amb el to de sempre, calmat, amb respecte i amigable, Jordi Trias va parlar ahir en zona mixta en acabar l’entrenament matinal, previ al partit davant el que era el seu ex equip, el FIATC Joventut. Però tot i la serenor, cordialitat i amabilitat que el caracteritza, Trias no va poder amagar la seva decepció per la situació que està vivint, com és normal. «Em trobo malament. No m’agrada no jugar, és obvi. No estic a gust. És una situació que no esperava, però la respecto. Estem en un món en què has de respectar les decisions de l’entrenador i he de treballar per intentar tornar a entrar», va dir Trias, que va concloure amb un tòpic rebaixant la importància al fet: «Ara el més important és que guanyi l’equip».

Trias va ser demanat per què creu que ha de fer per poder invertir aquesta situació, però no ho té clar: «Continuo sent el jugador de sempre, difícilment canviaré coses. Puc intentar millorar en els entrenaments, però al final sóc el jugador que sóc. No et sabria dir què he de fer, aquesta pregunta hauria d’anar enfocada a algú altre».

Tot i el canvi en el nombre de minuts que disputa, el català no veu que hi hagi hagut un canvi en la seva relació amb el seu tècnic, Joan Peñarroya: «La relació és la mateixa de sempre. No hi ha hagut cap diferència. Sempre m’ha tractat molt bé personalment i tenim bona relació, però ara ell creu que han d’entrar altres jugadors i, com he dit, ho he de respectar i ho respecto. Evidentment, m’ha sorprès una mica aquesta situació». La sorpresa en el jugador és normal ja que era un dels que estava aportant més en el comput global de l’equip. Tot i la baixada dels seus minuts, segueix sent el segon jugador amb millor mitjana de valoració, després de Navarro i també de Stojanovski i Bogdanovic, qeu porten menys partits jugats. «Jo pensava que estava tenint una bona temporada globalment. És veritat que en els últims partits, en els de la segona volta, he rendit pitjor, però la situació em sorprèn perquè pensava que estava jugant bé», va confessar Trias.
Ja són dos els partits en els que no ha jugat absolutament cap minut i porta sis sense tenir el protagonisme que va tenir en la primera volta, però dissabte juga davant un equip que coneix bé i contra qui hi ha la confiança de poder vèncer: «Porten una temporada molt bona, és obvi, tot i que ara estan una mica pitjor i nosaltres una mica millor. Per tant, esperem que poguem continuar amb aquesta ascendència i tenir més opcions de victòria». La qüestió està en saber si ell tindrà minuts.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT