Linza

Irineu Esteve guanya el Campionat d’Espanya

El corredor s’imposa a Linza amb un temps de 43.06,2 i arrodoneix una gran temporada

Per EL PERIÒDIC

Irineu Esteve en el podi a Linza. FOTO: COMÚ DE SANT JULIÀ
Irineu Esteve en el podi a Linza. FOTO: COMÚ DE SANT JULIÀ | COMÚ DE SANT JULIÀ
El futur d’Irineu Esteve és molt prometedor. D’això, no hi ha dubte i, si n’hi havia, l’andorrà va demostrar ahir a Linza, Espanya, que és i serà un gran esquiador de fons. Esteve va assolir la victòria en el Campionat d’Espanya Absolut marcant un temps de 43.06,2, sent el millor en la prova de 15 quilòmetres, que a més es tractava d’una prova FIS. D’aquesta manera, el corredor va arrodonir una temporada que ha estat per emmarcar i en la qual s’ha presentat com un dels esportistes revelació d’Andorra aquest any. Amb aquest resultat, Esteve va sumar 74.18 punts FIS.

A gairebé un minut i mig de l’andorrà va arribar Imanol Rojo, segon classificat en la prova. El podi el va completar Jesús Labanda, que va arribar a 3.11 d’Esteve.

Dos podis més

El Campionat d’Espanya també va veure dos andorrans més en el podi: en la categoria infantil2 femení, Ona Ferrando va acabar en el tercer lloc, a 1.00,96 de la guanyadora, i en la categoria d’infantil1 masculí, Daniel Rosell va ocupar el segon esgraó del podi, finalitzant a 50,90 del vencedor.