PUBLICITAT

El Tarter

Marc Oliveras marca el millor temps entre els andorrans

El descens el guanya l'alemany Andrea Sander i la competició femenina es cancel·la

Per EL PERIÒDIC

Robert Solsona en l’arribada a la pista de l’Àliga d’el Tarter. FOTO: GRANDVALIRA
Robert Solsona en l’arribada a la pista de l’Àliga d’el Tarter. FOTO: GRANDVALIRA | Grandvalira
La segona jornada de les finals de la Copa d’Europa van ser dominades per l’alemany Andrea Sander, que va vèncer en la prova del descens amb un temps de 1.31,74. Entre els andorrans, Marc Oliveras va tornar a brillar, amb la 43a posició, la millor de l’equip nacional, marcant un temps de 1.34,74 i quedant-se a 3.00 de Sander. També van acabar la prova Robert Solsona, que ho va fer en el 50è lloc i amb un registre de 1.36,24, Matías Vargas, que va ser 52è, i Kevin Courrieu, que va finalitzar just per darrera de Vargas.

La prova femenina que s’havia de disputar es va haver de cancel·lar després que algunes corredores disputessin el descens. Les condicions de la neu van ser la raó per la qual no es va poder finalitzar la prova. Avui, les Finals de la Copa d’Europa continuaran sense variacions i demà es farà el supergegant masculí i el descens femení.

Marín, a les Finals de Copa del Món

El surfista de neu, Lluis Marín es va classificar ahir per a les Finals de la Copa del Món que es celebren a la Molina, les quals es faran diumenge. L’andorrà va marcar el 23è millor temps en una pista lenta que va condicionar la cursa. Per altra banda, Maeva Estévez va competir a la Copa d’Europa de Lenk, a Suïssa, en la qual va acabar 12a, sumant 52.80 punts FIS.
PUBLICITAT
PUBLICITAT