L’FC Andorra remunta amb un gol de Juli Sánchez al minut 82 i un de Sebas al 90

Per JOAN JOSEP BLASCO

Riera inicia una jugada d’atac en el partit contra La Seu d’Urgell FC.
Riera inicia una jugada d’atac en el partit contra La Seu d’Urgell FC. | J.J.B.
Com va succeïr en la primera volta, l’FC Andorra va convertir en els últims moments una derrota en una victòria. Es va imposar amb un gol salvador a l’últim minut al camp de la UE Guissona (1-2), que li permet seguir el ritme de l’Atlètic Alpicat, que tampoc no falla.

Els duels d’aquesta temporada entre Guissona i els tricolors es decideixen al darrer instant, i sempre per banda andorrana, que es veu obligat a capgirar el marcador. En la primera part els de Justo Ruiz van aportar perill a pilota aturada, perquè en jugada estaven espessos en atac. Al minut 33 els de la Segarra marcaven. Condal aprofitava un mal rebuig de la defensa andorrana en un servei de banda per posar en avantatge el seu equip.

En la segona part els tricolors van sortir a pel partit, sabent que el dia abans d’Alpicat havia guanyat i que perdre a Guissona podia significar dir adéu a la cursa per l’ascens. La intensitat física es va notar, perquè els locals de mica a mica es van anar desgastant. Va provocar-ho el joc combinatiu del rival i la major presència que va haver-hi en la seva àrea. Àlex, en la sortida d’un córner, va fer una rematada de cap que s’escapava fregant el pal. Riera, que va realitzar un partit immens, també va tenir la seva. Les seves internades van portar els dos gols que van donar la victòria. L’empat arribava al 82. El portuguès assistia a Juli, que superava al porter per sota les cames. Al 90 arribava la victòria. Riera passava a Juli, aquest cap a Victor Hugo, i Sebas des de la frontal marcava amb un xut ras fregant el pal. «L’equip fins a l’últim minut ha confiat en la victòria. Hem merescut guanyar», assenyalava Ruiz, molt satisfet pel que signifiquen aquests tres punts: «Aquest és un resultat que ens dóna molta confiança».