PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Armengol apropa les tècniques per exercitar la memòria

L’activitat és gratuïta i l’organitza la Biblioteca Pública del Govern

Per EL PERIÒDIC

La logopeda Olga Armengol en una imatge d’arxiu.
La logopeda Olga Armengol en una imatge d’arxiu. | TONY LARA
La Biblioteca Pública del Govern, dependent del Ministeri de Cultura, impartirà avui l’activitat Treu  partit de la teva memòria, a càrrec  d’Olga Armengol, logopeda del Centre Dinàmic, Logopèdia i Psicologia. 
 
Es tracta d’un taller gratuït, que proposa apropar les tècniques per tal d’exercitar la memòria. L’activitat  començarà a les 19.00 hores a la  biblioteca, situada a l’edifici Prada Casadet, i està orientada a un públic adult.
 
La memòria és un sistema que, a través dels sentits, ens permet codificar l’experiència, emmagatzemar-la i posteriorment, recuperar-la. El nostre cervell, al llarg dels anys, ha de seleccionar quines experiències vol recordar i quines no, ha de saber recuperar en tot moment informació que ja hem après per poder aplicar-la en un  moment determinat. L’activitat promou que «tot i que la memòria és una capacitat innata, l’hem d’exercitar, tinguem l’edat que tinguem». Per a un millor aprofitament  del  taller, les places són  limitades i cal inscriure’s prèviament.  
 
PUBLICITAT
PUBLICITAT