PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

La UEU lliura 1.550 euros a l’ONG PROIDE de La Salle

La donació es va acordar amb l’escola urgellenca per projectes a l’Àfrica

Per EL PERIÒDIC

Cursa Escanyabocs 2014 organitzada a la Seu d’Urgell.
Cursa Escanyabocs 2014 organitzada a la Seu d’Urgell. | RÀDIOSEU
La Unió Excursionista Urgellenca (UEU) ha fet lliurament de 1.550 euros per a l’ONG PROIDE, en base a l’acord de col·laboració que té amb el Col·legi la Salle de la Seu pel que fa a l’organització de la cursa de muntanya de la prova multiesportiva Escanyabocs. 
La cursa va tenir lloc a la Seu d’Urgell el mes de maig de l’any passat i l’arribada de la prova era al pati de La Salle. L’escola i el grup excursionista havien acordat que part dels diners de les inscripcions a la prova es destinarien a projectes de desenvolupament a l’Àfrica, mitjançant la planificació de PROIDE, entitat vinculada a La Salle.
 
Des del col·legi es va agrair públicament «l’aportació realitzada per la UEU, tot demostrant que esport i solidaritat poden anar agafats de la mà». 
 
ong proide / Salle Catalunya, va néixer l’any 1992 després de 10 anys de treballs en camps de solidaritat a l’Àfrica. Aquests camps de solidaritat eren conseqüència directa de la força que van adquirir a Europa els moviments socials d’església més actius i compromesos. La trajectòria de l’entitat es fonamenta molt especialment a partir de projectes de solidaritat directe, amb la presència de voluntariat que començava a ampliar les mires del seu imaginari. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT