PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un minut de silenci en honor a les víctimes de l’accident aeri als Alps

El Govern ofereix el seu suport als bombers especialistes en rescats

Per El Periòdic

La concentració d’ahir en honor a les víctimes de l’accident aeri.
La concentració d’ahir en honor a les víctimes de l’accident aeri. | ANA/ M.B.
L’Ambaixada espanyola va acollir el migdia d’ahir un acte amb què es retia homenatge a les 150 que van morir en l’accident aeri succeït dimarts als Alps. L’ambaixador espanyol a Andorra, Manuel Montobbio, va presidir aquest acte acompanyat pels síndics generals, Vicenç Mateu i Mònica Bonell, el cap de Govern en funcions, Gilbert Saboya, i el representant del copríncep francès, Pascal Escande, a més de nombroses personalitats, ciutadans i treballadors de l’Ambaixada que van deixar les seves funcions per un minut, amb la intenció de mostrar la seva solidaritat amb les famílies de les víctimes que viatjaven de Barcelona a Düsseldorf i es va estavellar, informa l’ANA.
 
Suport del govern/ L’Executiu va transmetre el seu condol per la tragèdia de Germanwings mitjançant un comunicat de premsa.
Saboya va transmetre la solidaritat del poble andorrà a través d’una carta adreçada al president espanyol, Mariano Rajoy, al primer ministre francès, Manuel Valls, i a la cancellera alemanya, Angela Merkel, on expressa «la més profunda i sincera condolença en aquests moments difícils».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT