PUBLICITAT

Andorra la Vella

Obren un expedient per intentar recomprar euros

S’han fet advertiments a aquells que volen els que compren altres

Per EL PERIÒDIC

La zona de tràmits de l'edifici del Govern.
La zona de tràmits de l'edifici del Govern. | ANA
El Departament de Comerç va aixecar ahir un expedient administratiu contra una persona que intentava recomprar euros andorrans als ciutadans que els estaven recollint a la planta baixa de l’Edifici Administratiu, segons informava l’Agència ANA. L’expedient, que podria derivar en una sanció, se suma als advertiments que s’han fet els darrers dies a persones que es trobaven davant de l’Edifici Administratiu amb les mateixes intencions.

D’altra banda, davant l’allau de persones que durant els últims dies s’han apropat a recollir el set de monedes, el Govern va desmentir els rumors que indicaven que s’estaven esgotant i va recordar que tots els andorrans i residents tenen un lot d’euros andorrans assegurat i que el poden passar a recollir fins a finals d’any. El Govern va informar ahir que s’havia obert un expedient administratiu contra una persona que intentava recomprar sets d’euros andorrans dins mateix de l’Edifici Administratiu amb la pretesa finalitat de revendre’ls. En aquest sentit, fonts de l’Executiu van informar a l’ANA que el Departament de Comerç pot prendre accions davant les pràctiques de revenda que s’estan publicitant, ja que la venda dels euros andorrans està limitada als establiments autoritzats.

Fins el moment s’han venut 26.505 lots sobre un total de 70.000, és a dir, que només se n’han venut un 37,8%. Les monedes es poden recollir durant tot el 2015.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT