PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Batalla opta a la reelecció

CiU vol fer de la Seu d’Urgell una ciutat amb un bon nivell de vida

Per EL PERIÒDIC

Conversa d’Albert Batalla i Artur Mas en l’acte de presentació de candidatura, ahir a la Sala Sant Domènec.
Conversa d’Albert Batalla i Artur Mas en l’acte de presentació de candidatura, ahir a la Sala Sant Domènec. | RÀDIOSEU
L’actual alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, va presidir ahir l’acte on es presentava la seva candidatura a la reelecció d’alcaldia de la ciutat. La jornada, a més, va comptar amb la companyia i suport del president de la Generalitat i del partit, Artur Mas. Els dos membres de Convergència i Unió (CiU), van protagonitzar una conversa on es van tractar diversos termes relacionats amb la Seu, el Pirineu i Catalunya en conjunt, retrobant també valors personals on el president va donar el seu parer sobre la tasca de l’Ajuntament durant els darrers quatre anys i va explicar la seva visió de futur per la Seu d’Urgell.
 
Batalla va afirmar que es presenta de nou a l’alcaldia perquè encara «ens queda molta feina per fer, volem complementar projectes que vam presentar en la legislació passada però que degut a la crisi no els hem pogut dur a terme». Entre aquest, el partit de l’actual alcalde va fer especial esmena i reforç a la «necessària activació econòmica i al reforçament de la cohesió social».  Tot i que Batalla comentava ahir que encara no han acabat de definir del tot el programa electoral, tenen molt present que volen fer de la Seu, una «ciutat amb bona qualitat de vida», per a tal comesa, prometen una bona gestió dels recursos i una millora dels serveis necessaris, com poden ser els sanitaris. A més, és important fer, segons va dir, «un bon entorn de la ciutat i fer que aquesta sigui sostenible».

Per a que això sigui així, el partit intentarà millorar la promoció econòmica, comercial, turística i dels primers sectors, potenciant la marca Seu d’Urgell, ciutat del formatge. Sense deixar de banda els parcs naturals i zones que puguin oferir esport de natura, com pot ser el Parc del Segre, però sense centrar-se únicament en aquest. Pel que fa a les relacions amb Andorra, Batalla va comentar que encara «hi ha recorregut a fer, però seguirem treballant amb les relacions laborals entre la Seu i el Principat». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT