PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Primers vols comercials a l’aeroport Andorra-La Seu

Les pistes d’aviació amplien els seus serveis durant l’estiu

Per EL PERIÒDIC

Avió aterrat a les pistes de l’aeroport Andorra-La Seu.
Avió aterrat a les pistes de l’aeroport Andorra-La Seu. | TONY LARA
L’Aeroport Andorra-La Seu ha confirmat que tindrà els primers vols comercials durant aquest estiu a través de la contractació d’una empresa local. L’agència urgellenca Viatges Regina, contractarà quatre avions xàrter per connectar el Pirineu amb Mallorca i Madrid.
L’empresa preveu oferir quatre vols, d’entre 40 i 45 places cadascun, entre la segona quinzena de juliol i la primera d’agost, amb una sortida cada setmana, segons ha informat el diari Segre. Estan pensats tant per als clients que, des de les Illes o des de la capital espanyola, vulguin venir al Pirineu. A més, pel que fa a aquesta segona opció, Turisme La Seu està preparant paquets turístics destinats als viatgers que a partir d’ara aterrin a la comarca.
 
De moment, des d’Aeroports de Catalunya no preveuen l’arribada de més vols comercials a la pista alturgellenca. I l’activitat aèria, es concentra, per ara, en operacions puntuals de xàrters i aerotaxis, a banda de la ja habitual d’aviació privada.
 
Tarifes actuals de l’aeroport/ Fins ara hi ha unes taxes (sense IVA) establertes a la pàgina web de l’aeroport, tot i que aquestes poden variar. Les tarifes disponibles per les instal·lacions públiques/comercials, són de 6 euros per un aterratge MTOW, 10 euros per passatger de sortida, 9 euros per PMR de sortida i 58 cèntims per la Tassa de Seguretat AESA per cada passatger. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT