PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Martí, ingressat però estable a l’Hospital

Per El Periòdic

Antoni Martí
Antoni Martí | Tony Lara
El cap de Govern, Toni Martí, va ser ingressat ahir a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell a causa d’un «càlcul en un conducte pancreàtic». El seu estat és estable, però en tot cas continuarà al centre hospitalari almenys fins avui a la nit.
 
Segons va informar ahir a la tarda el departament de comunicació del Govern, Toni Martí va ser ingressat ahir diumenge a l’Hospital andorrà «a causa d’un càlcul en un conducte pancreàtic» que, segons informava el Govern a través d’una nota, «li provoca una inflamació d’aquesta víscera». La situació clínica de Martí, tot i les molèsties que pateix, és «estable», segons el servei de comunicació del Govern, que va anunciar així mateix que no serà fins avui a les 23.00h de la nit quan es produirà una nova comunicació oficial sobre l’estat de salut del màxim responsable del Govern del Principat.
 
En tot cas, s’espera que «en les pròximes hores», segons afirma el comunicat de premsa, la situacióde Martí «evolucioni favorablement», ja que està sent sotmés a un tractament per restablir la seva salut. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT