PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ernie Orts Electric Quartet estrenen l’Andorra Sax Fest

La Bandarra Street Orkestra converteix Vivand en una festa

Per I.M.C

Els músics de la Bandarra Street Orkestra durant l’actuació a Vivand.
Els músics de la Bandarra Street Orkestra durant l’actuació a Vivand. | ANA / J.D.
Des d’avui i fins dissabte la música serà protagonista al país gràcies a la tercera edició de l’Andorra Sax Fest. El primer concert serà el que es farà després de còctel de benvinguda de les 20.00 hores al Park Hotel. El saxofonista valencià Ernie Orts i l’Electric Quartet seran els primers en pujar als escenaris. Després d’una època cultivant el swing, la fusió i el funky amb una formació amb baix elèctric, Orts va decidir explorar el jazz més elèctric incorporant la guitarra de Vicenç Solsona, el baix de Fèlix Serra i la bateria de Ramon Ángel.
 
El festival comença abans, amb les masterclass dels músics Vincent David, Christophe Bois, Nacho Gascón, Mariano García i Quatuor Morphing. A partir de les 17.15 hores a la Sala Bach del Centre Cultural la Llacuna, a més, es farà el primer dels workshops amb el fotògraf Pep Aguareles. L’objectiu d’aquesta activitat segons els organitzadors de l’esdeveniment és donar les eines als músics per treure el màxim rendiment a la imatge i a les xarxes socials. 
 
Dissabte es va viure la prèvia amb la Bandarra Street Orkestra. El bon temps i la gran quantitat de gent que va omplir la zona de Vivand van fer que és complís amb escreix l’objectiu de donar a conèixer el festival. Amb les seves versions, el ball, la participació del públic i el protagonisme dels instruments de vent els músics van convertir l’avinguda Carlemany en una festa. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT