PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sis persones detingudes per conduir havent begut

Detingut un jove per sostreure dos televisors

Per El Periòdic

Part trasera d¡un vehicle del cos policíac.
Part trasera d¡un vehicle del cos policíac. | Tony Lara
La Policia va realitzar durant la setmana –del 30 de març al 5 d’abril– una desena de detencions. Sis de les persones detingudes ho van ser per conduir sota els efectes de l’alcohol. Els conductors, en ser controlats, van donar un resultat positiu en la prova d’alcoholèmia amb índexs compresos entre els 0,88 grams d’alcohol per litre de sang fins a l’1,55 g/l.
 
Quant a les altres detencions, una es va realitzar per presumptes delictes contra el patrimoni. Un jove de 24 anys ha estat detingut com a presumpte autor de sostracció de dos televisors en un domicili aliè, utilitzant unes claus de possessió il·legítima. Els fets havien estat denunciats el novembre passat. El detingut també està acusat de cessió de marihuana a un menor i consum.
 
D’altra banda, la Policia va detenir un resident de 46 anys com a presumpte autor d’una agressió física envers un altre home en un local públic. A més, dos espanyols no-residents de 21 anys han estat detinguts com a implicats en una baralla a la via pública.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT