PUBLICITAT

Andorra la Vella

Dúo ÁniMa i Quatuor Morphing, concerts del segon dia de Sax Fest

Durant la jornada d’avui es disputarà la primera fase del concurs de saxòfon

Per EL PERIÒDIC

El Dúo ÁniMa durant el seu concert en el tercer Sax Fest, ahir.
El Dúo ÁniMa durant el seu concert en el tercer Sax Fest, ahir. | ANA
Dúo ÁniMa i Quatuor Morphing van protagonitzar ahir la segona jornada de l’Andorra Sax Fest, el festival internacional dedicat al saxo que celebra la tercera edició. Dúo Ánima està format per la pianista Aniana Jaime i el saxofonista Mariano García, que van repassar els estàndards dels dos instruments i van interpretar arranjaments d’obres mestres de la literatura cambrística universal.

Quatuor Morphing & Special Guests van tocar composicions de Mendelssohn i Brahms i, a continuació, diverses danses amb la col·laboració d’artistes convidats com els saxofonistes Christophe Grèzes, Eddy Lopez, Anthony Malkoun i Matthieu Delage. Durant la jornada d’ahir també es van impartir diverses classes magistrals a càrrec de Christophe Bois, Nacho Gascón, Mariano García, Quatuor Morphing i Vicent David, segons va explicar l’ANA.

Avui s’inicia el concurs internacional amb la primera fase del certamen, amb la participació de 50 intèrprets procedents d’Espanya, Suïssa, Xina, Corea del Sud, Japó, França, Ucraïna i Itàlia. La final se celebrarà dissabte.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT