PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les estacions d’esquí reben més de 84.000 usuaris

Les expectatives s'han superat amb escreix

Per MARISA DA COSTA

Estació de Vallnord.
Estació de Vallnord. | TONY LARA
Les dues estacions d’esquí del país van sumar, el període de Setmana Santa i darrers dies de la temporada, més de 84.000 usuaris provinents, sobretot, dels països veïns. Les expectatives no només s’han complert sinó que s’han superat amb escreix.

Arcalís, Arinsal i Pal, els tres sector de Vallnord, van acollir en total 30.000 esquiadors. L’estació atribueix les bones dades a la quantitat de neu acumulada i a les dates en què aquest any ha caigut la setmana de Pasqua. Com és habitual, els espanyols han estat els principals clients, seguits pels portuguesos, belgues i escolars anglesos. Les pistes de les Valls del Nord rebaixen els seus preus a 24 euros fins el proper diumenge, en què es tancarà la temporada amb una jornada de portes obertes.

Per la seva banda, Grandvalira informa de l’increment, en més d’un 67%, del nombre d’usuaris acollits, destacant l’arribada de clients portuguesos. Des de començaments de mes i fins tancada la Setmana Santa, el domini va rebre, de mitjana diària, 14.000 esquiadors, el que suposa un augment en més de 32.000 persones respecte del mateix període del 2014. Coincidint amb les dades donades des del sector hoteler i el de mobilitat, dissabte va ser el dia de major afluència. Grandvalira va comptar amb més de 18.000 clients originaris d’Espanya i França, sobretot, però apuntant un important augment dels portuguesos.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT