Els Isards sub-18 tenen l’estrena somiada

Els andorrans dominen Malta amb claredat en tots els aspectes del joc

Per ALBERT CANES

Martin Dawson és agafat per la samarreta per un jugador de Malta. FOTO: TONY LARA | TONY LARA
La selecció andorrana no va tenir problemes per superar amb claredat el conjunt de Malta, en vèncer per un aclaparador 27-0, i això en només 34 minuts de joc. El bon plantejament tàctic dels Isards, sobretot en defensa, i un bon joc físic els va permetre sumar el primer assaig al minut set de partit que, malhauradament, Ian Jammes no va poder transformar. Les imprecisions malteses en les passades va portar a Andorra a recuperar ràpidament la pilota i el mateix Jammes feia el segon assaig tres minuts abans del descans, deixant el resultat de 10-0 a la mitja part.

En la represa, la dinàmica del partit no va canviar i els Isards es van seguir imposant amb autoritat a la selecció de Malta. Ja en el minut cinc, Martin Dawson va posar el 15-0 en el marcador i només set minuts després, Andorra sumava cinc punts més gràcies a l’assaig de Daniel Corrington. La darrera marca andorrana va ser en el darrer minut de partit i va ser l’única que sí es va poder completar amb la transformació. Finalment, 27-0 per iniciar el torneig.

«Ens esperàvem un nivell tècnic millor per part de Malta, però no ha estat així», va comentar el tècnic dels Isards, ‘Xepi’ Garcia. Avui, Andorra s’enfronta a la selecció d’Israel, que és, teòricament, l’equip més fort del grup D, però ahir va caure davant Bòsnia per 5-10 en el segon partit de la jornada.