PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els visitants de Caldea Inúu creixen un 40%

El centre rep gairebé 2.000 persones durant la Setmana Santa

Per El Periòdic

Vistes de Caldea.
Vistes de Caldea. | Tony Lara
Caldea-Inúu se suma a les  sensacions de satisfacció que emanen d’aquestes vacances de Setmana Santa. Un total de 10.503 persones van visitar les instal∙lacions entre el 2 i el 6 d’abril, un 32,33% respecte del mateix període del 2014.
 
Els dies de major afluència de visitants van coincidir amb la major entrada de turismes tant des la frontera del sud com la del nord, els dies 3, 4 i 5 d’abril. Concretament, el dissabte 4 d’abril els centres van registrar una picossada de 3.033 visitants, fent pujar en un en un 26% el nombre de visitants rebuts el Dissabte Sant. Inúu, per la seva banda, va gairebé triplicar l’afluència registrada, segons infroma el domini termolúdic en un comunicat de premsa.
 
Els més de 10.500 clients acollits durant les vacances expliquen l’increment, en un 40%, dels usuaris registrats pels banys termals des d’acaballes de març fins al passat dilluns. En aquest període, mes de 15.300 persones van passar pels banys. 
 
Des de la direcció general es valoren molt positivament aquestes dades i se n’atribueix l’èxit a la campanya de comunicació i de màrqueting dissenyada per incentivar l’assistència durant aquest període, una acció que ha permès l’anticipació de les reserves i una major atracció de turistes. D’altra banda, a Caldea, Sensoria, una performance màgica, sorprenent i dramàtica ha estat l’incentiu definitiu per l’increment de visitants durant aquesta etapa clau de l’exercici.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT