PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Xavi Folguera i Geni Da Silva representaran Andorra a Islàndia

Els dos jugadors faran treball intensiu en el mes de maig per preparar-se

Per ALBERT CANES

Geni Da Silva celebra un punt en una competició anterior.
Geni Da Silva celebra un punt en una competició anterior. | EL PERIÒDIC
Andorra repetirà jugadors per al vòlei platja a Islàndia respecte als Jocs dels Petits Estats de Luxemburg. Xavi Folguera, jugador de l’Unicaja Almeria, i Geni Da Silva, jugador del CV Encamp, seran els dos representants del Principat en la prova de vòlei platja de cara als Jocs dels Petits Estats d’Islàndia, que es disputaran la primera setmana de juny. Cristian Salvador era un dels jugadors que estava entre els candidats per anar-hi, però finalment el jugador ha decidit no anar-hi per motius de feina i personals. «Estic content per tornar-hi, però en part volia que anés el Cristian perquè jo tenia ganes de apartar-me a nivell professional», comenta Geni Da Silva, que amb 47 anys serà un dels representants més veterans. Tot i la seva edat, Da Silva sembla que no se li acabi el combustible, prova d’això és la seva participació en els Jocs. «Jo em trobo molt bé i continuaré jugant mentre sigui així», explica el jugador, que pensa en la retirada a nivell de joc, però no té decidit al cent per cent quan serà: «Tot està en l’aire», confessa Da Silva. 
 
Xavi Folguera tornarà a Andorra cap a principis de maig, un cop hagi acabat la seva temporada amb l’Almeria, i els dos jugadors faran un intensiu durant tot el mes de maig per fer la seva posada a punt per als Jocs. «El que més em preocupa és el físic. El Xavi arribarà bé i jo m’estic preparant ara, però crec que serà suficient per arribar bé als Jocs», afirma Da Silva. Durant el mes de maig, participaran en un campionat que es realitza cada any a Alcúdia per veure el seu nivell, mentre que els caps de setmana es prepararan per les platges dels voltants de Barcelona. 
 
L’objectiu que tenen els dos jugadors és poder tornar a Andorra amb una medalla: «Cada any el nivell puja, i un cop siguem allà veurem com estem, però volem una medalla», explica Da Silva.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT