PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Un 27% més de visitants durant la Setmana Santa

L’Oficina de Turisme de la capital alturgellenca ha atès a 547 persones

Per EL PERIÒDIC

Mostrador d’atenció al públic de l’Oficina de Turisme de la Seu d’Urgell.
Mostrador d’atenció al públic de l’Oficina de Turisme de la Seu d’Urgell. | EL PERIÒDIC
Durant la passada Setmana Santa, l’Oficina de Turisme de la Seu d’Urgell, situada a l’Espai Ermengol,  ha rebut un 27% més de visitants respecte a la de l’any anterior. En xifres absolutes, durant aquests dies festius de Pasqua l’oficina urgellenca ha atès 547 persones, mentre que a la Setmana Santa de 2014 hi van passar un total de 429 visitants. 
 
Pel que fa a les autocaravanes, hi han passat un total de 122 vehicles, augmentant un 34% respecte l’any anterior per les mateixes dates, on s’hi van instal·lar 91 vehicles
Davant d’aquestes dades, el regidor de Turisme de l’Ajuntament urgellenc, Jordi Pallarès, manifesta que «estem molt satisfets per aquest augment significatiu del nombre de visitants que han passat per l’Oficina de Turisme Seu aquesta Setmana Santa per informar-se sobre tot allò que ofereix la Seu d’Urgell. Aquestes dades remarquen que estem creixent, que la Seu és una destinació turística en creixement, i això és fruit d’haver posat en valor tota l’oferta turística que ja teníem, potenciant-la arreu del país i també a l’estranger». 
 
D’aquests 547 visitants que s’han atansat a l’Oficina Turisme de la Seu, 131 van visitar aquest recurs turístic el Dijous Sant (2 d’abril), sent el dia que va rebre més turistes, seguit de Dissabte Sant (4 d’abril) jornada on hi van passar 119 persones, mentre que el dilluns 30 de març van fer les seves consultes un total de 101 turistes.  A més, dels 547 visitants que han passat per l’Oficina de Turisme, el 66,4% han estat catalans, mentre que el 21,7% han estat ciutadans de la resta de l’estat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT