PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

MoraBanc patrocina de nou el xou del Cirque du Soleil

Andorra Turisme i el banc firmen l’acord de patrocini de l’espectacle

Per EL PERIÒDIC

Espectacle d'una edició passada del Cirque du Soleil al Principat
Espectacle d'una edició passada del Cirque du Soleil al Principat | ALEX LARA
El gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, i el director general de MoraBanc, Carles Sasplugas, van firmar ahir l’acord de col·laboració mitjançant el qual l’entitat bancària esdevé el patrocinador principal d’Andorra del nou espectacle del Cirque du Soleil, Storia. 
Per tercer any consecutiu, el banc dóna suport a un projecte turístic de país, que des de fa tres temporades ha esdevingut la principal aposta per atreure visitants durant la temporada d’estiu.
MoraBanc i Andorra Turisme mantenen una estreta col·laboració centrada en temes de promoció nacional i cultural i, a més de col·laborar en les diferents edicions d’Scalada, també ho fan des de fa dues edicions a la Temporada MoraBanc de Música i Dansa d’Andorra la Vella. 
 
El Cirque du Soleil oferirà 21 representacions de l’espectacle Storia del 4 de juliol al primer d’agost  amb un aforament total de 105.000 persones al recinte situat a l’aparcament del Parc Central d’Andorra la Vella. L’espectacle és gratuït per aquells que el segeuixen a peu dret i l’entrada amb seinet val 15 euros. Amb tot, per assistir a una de les funcions d’Storia cal sol·licitar anticipadament a Andorra Turisme una invitació o entrada de pagament. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT