PUBLICITAT

Ta'Qali

Andorra no pot aturar Geòrgia

Amb la victòria d’Illes Fèroe davant Malta, les georgianes es classifiquen per a la següent ronda del Campionat d’Europa

Per #GASS

Lluita entre dues jugadores en el partit d’ahir entre Geòrgia i Andorra, a Malta. FOTO: XAVI MIRÓ / FAF
Lluita entre dues jugadores en el partit d’ahir entre Geòrgia i Andorra, a Malta. FOTO: XAVI MIRÓ / FAF | XAVI MIRÓ / FAF
La selecció andorrana va tancar ahir la seva primera experiència a nivell oficial davant Geòrgia rebent una golejada (0-7), però amb la sensació de seguir treballant. «Andorra ha de millor molt. La selecció és molt jove. Hem d’esperar a tenir una tongada de jugadores que siguin més grans i també que creixin el nombre de llicències», va comentar el seleccionador Joan Carles Ruiz per valorar l’estrena d’Andorra en competició oficial. 
 
Geòrgia va sortir al camp buscant ser la selecció que es classifiqués per a la següent ronda, tot i que no depenia d’ella mateixa, i les tricolors van tenir problemes per aturar el joc ofensiu de les georgianes. Al minut sis, Andorra ja perdia per 0-2, la qual cosa va afectar mentalment a les jugadores, que van sortir amb una línia defensiva molt avançada. «Ha estat un suïcidi. Corrien molt ràpid i no les aturaven», va comentar Ruiz. Finalment, Geòrgia va assolir el seu objectiu i, gràcies a la derrota de Malta davant Illes Fèroe, va ser la selecció que es va classificar per a la següent ronda del Campionat d’Europa. 
 
«Em quedo amb moments puntuals bons. Per exemple, la major part de la segona meitat hem estat molt bé», va valorar el seleccionador, que tot i la golejada, es va mostrar optimista en alguns aspectes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT