PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Pedalades contra el càncer

El Club Triatló Serradells posa en marxa el Repte 226 per recaptar diners

Per JOAN JOSEP BLASCO

Membres del CT Serradells que participaran a l’Ironcat.
Membres del CT Serradells que participaran a l’Ironcat. | ANA
L’esport no només és una font de valors, sinó també de vida sana. L’esforç físic i els hàbits saludables són essencials per mantenir-se sa. El Club Triatló Serradells és una entitat que els últims anys ha estat vinculada a projectes solidaris, i la setmana vinent n‘organitza un de nou en la lluita contra el càncer, amb el Repte 226.
El 19 d’aquest mes es realitza al Centre Esportiu dels Serradells una masterclass d’spinning a benefici de l’ Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca). Hi haurà setanta bicicletes, provinents de les instal·lacions d’Andorra la Vella, Ordino, Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria. Seran quatre classes de quaranta minuts (11.00, 11.45, 12.30 i 13.15 hores). Per participar-hi s’ha de fer reserva prèvia i comprar la samarreta commemorativa, que té un preu de quinze euros. S’han fet 850 unitats i també es podran adquirir a les botigues Viladomat, on també s’instal·laran urnes on s’hi podran fer donatius.
 
Aquesta iniciativa sorgeix per ajudar econòmicament als projectes que desenvolupa l’Assandca, tant en el transport sanitari, com en l’allotjament dels malalts i els familiars que els acompanyen a Barcelona per rebre tractament mèdic. «Tots estem afectats de forma directa o indirecta» pel càncer, exposa Eloy García, president del CT Serradells, que remarca que en «cada cursa que fem està vinculada amb algun projecte solidari». Ajudar a causes d’aquest tipus és la raó de ser de l’entitat que dirigeix, ja que «l’esport és quelcom més que competir».
 
Aquesta activitat forma part del Repte 266, que és distància d’un Ironman, composat per quatre quilòmetres de natació, 180 km de bicicleta i 42 de cursa a peu. Aquest serà el recorregut que fins a tretze triatletes dels Serradells completaran el 16 de maig en l’Ironcat a la localitat tarragonina de l’Ampolla. Hi seran Xavi Bargalló, Ruben Caminal, Òscar Corbalán, Laura Camps, Miquel Garcia, Andrés Herrera, Sergi Medina, Jordi Gallardo, Carlos Fernández, Josep Clavero, Pau Tàpia, David Astrié i Eduard Teba. La majoria s’estrenaran en la llarga distància. Tots ells portaran la samarreta del Repte 226, amb la intenció de creuar la línia de meta i aconseguir una bona marca, però també amb el record de tots aquells que estan lluitant contra la malaltia i els familiars i amics que els acompanyen per a que sigui possible.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT