PUBLICITAT

Nou forfet per gaudir durant tot l’any de Vallnord

El preu del Bike & Ski serà d’un euro més que el d’hivern

Prova de descens de la darrera edició de la Copa del Món de BTT
Prova de descens de la darrera edició de la Copa del Món de BTT | Tony Lara
A partir d’avui Vallnord ofereix un nou producte anomenat forfet anual Bike & Ski que permetrà als usuaris que l’adquireixin gaudir de les seves instal·lacions durant tot l’any. El passi donarà accés durant els propers mesos d’estiu al Bike Park la Massana, així com també a tots els remuntadors oberts al públic tant de la vall d’Ordino com de la Massana. També serà vàlid per a la temporada d’hivern 2015-2016. 

El preu del forfet serà només d’un euro més que el que proposava Vallnord per a la temporada d’hivern 2014-2015. Per als no residents, es posarà a la venda en línia aquesta setmana i es podrà recollir a les oficines de turisme de la Massana i Ordino a partir del dilluns 20 d’abril o bé a les taquilles de Vallnord a partir del Primer de Maig, data en que s’obrirà el Bike Park la Massana.

Pel que fa als residents, el podran adquirir des del 20 d’abril i fins al 13 de setembre a les oficines de turisme de la Massana i Ordino i a les taquilles de les diferents estacions, segons s’informa a través d’un comunicat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT