PUBLICITAT

Presentades les Activitats d’Estiu de la Massana

Les setmanes temàtiques s’amplien amb bicicleta de muntanya i danses urbanes

La consellera Natàlia Cusnir i el responsable de les activitats d’estiu, Matthieu Leyder.
La consellera Natàlia Cusnir i el responsable de les activitats d’estiu, Matthieu Leyder. | Comú La Massana
El Comú de la Massana va presentar les activitats dirigides als més petits i que s’han dissenyat per aquest proper estiu. La prioritat del programa és que els nens i els joves puguin gaudir i que els pares tinguin la certesa que els seus fills rebran la màxima atenció. La consellera d’Educació, Joventut i Esports, Natàlia Cusnir, va explicar que «una de les apostes d’aquest any és l’ampliació de la franja d’edat fins al 15 anys, amb un grup jove que faran activitats força atractives».

L’ampliació del ventall vol corregir una demanda d’usuaris d’aquesta franja d’edat que el comú ha estat rebent. 
Els joves que s’hi apuntin faran acampades, excursions a la muntanya, escalada, bicicleta de muntanya  i esports d’aventura. Els esports abracen una àmplia franja d’edat, dels 3 als 15 anys, repartits en sis grups. La majoria de les activitats es faran a l’aire lliure i, d’altres, al parc del Prat del Colat. També hi haurà activitats aquàtiques, sortides als refugis, visites a granges d’animals, piscina i moltes altres propostes esportives i lúdiques. Pels que prefereixin les setmanes temàtiques, continuen en marxa les tres propostes de l’any passat, davant la bona acollida, però hi ha dues novetats: les danses urbanes, seguint la línia de les propostes artístiques per a infants de 6 a 11 anys, i el BTT i descens, ja que cada cop hi ha més interès per la bicicleta.
 
Cap nen sense activitats/ El Comú de la Massana ofereix unes 180 places setmanals per als esports d’estiu i les  setmanes temàtiques.
La voluntat del Comú és que puguin gaudir de les activitats totes les famílies que ho desitgin i per això l’Àrea Social es farà càrrec del cost d’aquells que no ho puguin assumir. En aquest sentit, i segons van apuntar des del Comú, el gran repte és poder «adaptar-se a les famílies». Les inscripcions es podran fer a partir de l’1 de juny al servei de Tràmits del Comú de la Massana i, com ve sent habitual, tindran preferència els infants de la Massana i els d’Ordino, set dies després de l’obertura d’inscripcions. A partir de la tercera setmana, un jove de qualsevol parròquia ja podrà apuntar-se a les activitats. Enguany, els preus no patiran cap canvi destacat i es mantindran  invariables: 55 euros per persona més els 28 euros opcionals del menjador. La ludoteca, de matí i tarda, costarà 10 euros per setmana. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT