PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Besolí finalitza tercer en un disputat Ral·li Pla d’Urgell

Per JOAN JOSEP BLASCO

Besolí, amb el Paugeot 107, en la prova de Mollerussa.
Besolí, amb el Paugeot 107, en la prova de Mollerussa. | Fotoesport
Torna a ser al podi. Marcel Besolí va concloure en la tercera posició en el Ral·li Pla d’Urgell, segona cita de la temporada del Volant RACC. La prova va tenir suspens fins a l’últim tram, on es va decidir l’ocupant de cada calaix.
 
El pilot andorrà va continuar demostrant des de la primera traçada el seu bon inici de temporada. La primera secció la va finalitzar en la segona posició, només superat per Pau Frigola, que va seguir escapant-se de la resta de rivals. Per darrera es va establir una lluita per les places de podi. Besolí va poder mantenir la posició fins els darrers instants, quan Ramon Cornet el va superar i finalment va ser tercer, a 29,3 segons de Frigola. Cornet acabava segon a 25,0. «Malgrat tot estic molt satisfet de com s’ha desenvolupat la prova i de l’inici de temporada en general. Hem lluitat del tu a tu amb els líders i hem mantingut les nostres opcions fins a l’últim moment. És una llàstima que s’escapés el segon lloc però la satisfacció és haver-ho lluitat fins al final», indicava Besolí.
 
A la classificació general l’andorrà, acompanyat al costat pel català Xavier Carulla, manté el segon lloc que ocupava abans d’arribar a Mollerussa. Suma 34 punts. Cornet és líder amb 38. La tercera plaça l’ocupa Òscar Oviedo amb 28. Després de dues curses sobre terra, arriba l’asfalt amb el Ral·li Empordà, que es disputarà el 30 de maig. «En les temporades anteriors la meva adaptació a aquest element sempre havia estat millor que a la terra, veurem com se’ns dóna aquest any», assenyalava.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT