PUBLICITAT

Andorra la Vella

Més furor pel pàdel

El Club Serradells acull la segona edició de l’Open Renault Becier H La categoria masculina dividirà el torneig en funció del nivell dels participants

Per Iván Moure

Una parella en plena competició, en l'Open disputat l'any passat a les instal·lacions dels Serradells.
Una parella en plena competició, en l'Open disputat l'any passat a les instal·lacions dels Serradells. | PC Serradells
Fa un any que el Club Serradells va crear l’Open Renault Becier de pàdel, que va comptar amb 22 parelles participants. Allò va ser tot un èxit, normal en tractar-se d’un dels esports que està més de moda en l’àmbit social, i el cap de setmana vinent hi haurà la segona edició, que ha hagut de fer modificacions en tenir més demandes.
 
El club de la capital, presidit per Eduard Magrinyà, compleix el seu tercer any de vida. Ha passat de tenir el primer any 60 socis a 110 i 150 en aquest 2015; amb tot, l’afluència per les seves instal·lacions ha anat del miler al 2013 als 1.500 al 2014, així que aquest any, en la línia ascendent, s’espera arribar  al dos. La progressió dels aficionats al pàdel es veu reflectit també en l’Open, que passa a tenir 33 parelles participants ja amb les inscripcions tancades des de diumenge.
9 seran en la categoria femenina, que tindrà una fase prèvia entre dos equips per fer un quadre net amb vuit enfrontaments i quarts, semis i final.
 
En nois tot és més complexe. «Fa un any que hem muntat una lligueta amb unes 75 parelles i aquesta ens ha permès classificar els jugadors segons el seu nivell en fins a quatre categories», va explicar ahir Magrinyà. Així que s’han fet dos quadres de dos nivells ben diferenciat, un amb 16 parelles i l’altre a priori de menys nivell format per 8 equips –tots ells del club–, de les quals hi ha 4 caps de sèrie que van directes a semifinals.
 
Els premis, a càrrec del patrocinador principal, són mòdics –100 euros el guanyador, 50 per al segon, a gastar en una botiga d’esports–, normal en un torneig social, però com diu el tòpic, l’important es participar, passar-ho bé i si es pot, guanyar. Iniciatives com aquesta mai no es queden sense resposta.
Un exemple clar és que el propi Serradells acollirà al setembre un interclubs amb un club de Toulouse. «Comencem a obrir fronteres», va avançar ahir el president.
 
L’únic que falta, doncs, és una Federació. «Jo ho tinc tot preparat, fins i tot els estatuts. I crec que és necessari crear-la però jo no tinc temps per fer-ho», va deixar clar un  Magrinyà que busca algú que vulgui aquesta cadira. Ja ha parlat amb alguns jugadors del seu club com David Sancho o Iago Parellada però de moment, no ha rebut cap sí. ¿Algun interessat?

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT