PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Més de 160 referències a la Fira de Productes andalusos

Una quarantena d’empreses participaran a ‘Sabores del Sur’

Per Marisa da Costa

Representants empresarials d’Andalusia i d’Andorra inauguren la Fira dels Sabors andalusos.
Representants empresarials d’Andalusia i d’Andorra inauguren la Fira dels Sabors andalusos. | Tony Lara
Des de productes bàsics com la llet fins a delícies de xocolata, passant per una extensa varietat d’olis d’oliva. Ahir va quedar inaugurada la Fira de productes d’Andalusia que fins el proper dia 3 de maig se celebrarà als 12 supermercats que conformen Mercacenter, distribuïts arreu d’Andorra i que, aquest any, arriba a la seva sisena edició, consolidant la venda de productes importats des d’Andalusia. Prova d’això són les xifres assolides els darrers anys.
 
Segons dades d’Extenda, una de les empreses participants de la col·laboració, Andalusia va exportar més de 13 milions d’euros a Andorra,el que suposa un 4,4% més de vendes que al 2013. 
 
El Director General del grup Mercacenter, empresa encarregada de portar els «Sabors del Sud» al Principat, Josep Maria Mas, va destacar la importància i acceptació creixent dels productes provinents de les terres d’Andalusia i en va evidenciar la qualitat. 
 
Fins passats els primers dies de maig, Mercacenter posa a disposició de la clientela una variada oferta de productes tan alimentaris com per a la higiene a preus moderats.
 
A més, oferirà diverses promocions al llarg de la fira en què possibilitarà la degustació dels més de cent productes a la venda per a què els usuaris puguin tastar-los.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT