PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Pau Lozano encapçala la llista de la CUP de la Seu

La Candidatura presenta el 2 de maig la llista en un acte públic

Per EL PERIÒDIC

Membres de la Candidatura d'Unitat Popular.
Membres de la Candidatura d'Unitat Popular. | RÀDIOSEU
L’urgellenc Pau Lozano Peruchet encapçalarà la llista de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) a les eleccions municipals de la Seu d’Urgell del pròxim 24 de maig. 
Desprès d’una fase que ha durat varis mesos en la què la CUP ha estat impulsant debats al voltant de diversos eixos a la ciutat urgellenca, i recollint opinions i propostes al voltant d’aquests, el passat 28 de Març, la CUP va decidir presentar el seu partit i iniciar un procés obert de proposta de persones per a formar part de la candidatura. 
 
Aquest procés, però, va culminar el passat dissabte amb l’elecció de la llista de la CUP La Seu per a les properes eleccions municipals, la qual està formada per veïns i veïnes de la Seu implicades en diversos àmbits dels diferents moviments culturals, socials, populars i polítics que puguin afectar a la ciutat. La presentació pública de la candidatura, la llista i el programa es realitzarà el proper dissabte 2 de maig en «un acte públic i obert, al què cridem a participar als ciutadans i que comptarà amb la presència de la diputada de la CUP, alternativa d’Esquerres al Parlament, Isabel Vallet» ha comentat el partit. 
 
En l’acte, es mostraran també els primers llocs de la candidatura, on hi ha Xavier Massallé, Xènia Antona, Pau Gracia i Anna López
A més, La CUP aprofita per comunicar la presentació de La Candidatura d’Unitat Popular del municipi de Cava, amb la representació de Guillem Campreciós Salas i Daniel Bautista Batllori. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT