PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Peñarroya es marca arribar a la dotzena de victòries

Amb els 9 triomfs actuals, el MoraBanc se salvaria en 5 dels 6 últims anys

Per JOAN JOSEP BLASCO

| Martin Imatge
Els enfrontaments directes seran decisius d’aquí fins a la final de temporada per obtenir la permanència. Els implicats fan números i a Joan Peñarroya li surten només amb els partits de casa. Per l’entrenador del BC MoraBanc Andorra arribant a dotze victòria la continuïtat a la Lliga Endesa serà un fet. Aquesta és una xifra força superior a la necessària per assolir l’objectiu les últimes temporades.
 
«Es poden fer números i crec que amb dotze partits és difícil que no obtinguis la permanència», assegura Peñarroya. L’equip suma 9 triomfs, pel que guanyant els tres partits que queden com a local fins al final de la fase regular arribaria a la xifra de la dotzena. Amb aquest nombre, «la lògica diria que sí», que se segueix a l’ACB. I més tenint en compte les estadístiques de les darreres temporades. De fet, amb les 9 victòries actuals, el MoraBanc tindria ja la permanència garantida en cinc de les últimes sis campanyes. El curs passat La Bruixa d’Or Manresa va marcar el descens, amb 7 triomfs.
 
Duels directes
La 29a jornada tindrà especial rellevància de cara a la permanència perquè en tres enfrontaments es troben els sis últims. Divendres el MoraBanc ho farà amb el Movistar Estudiantes. «És un partit molt dur i de molta tensió. És de necessitat aquí casa i hem de tenir la capacitat de patir perquè estem en una situació complicada», exposa Peñarroya, que destaca que «en cap cas és un partit vital, però sí marcat i important per a nosaltres». Només vol fixar-se en el seu equip i el pròxim matx, ja que «hem de continuar guanyant partits perquè els equips que estan a sota continuaran guanyant». La presència de Vojdan Stojanovski contra els madrilenys és dubtosa. Dilluns va començar a tocar pilota i participar en algun exercici de l’entrenament amb la resta de companys.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT