PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús marca el sisè millor temps a Portimao

Per JOAN JOSEP BLASCO

La Kalex de Cardelús a Portimao.
La Kalex de Cardelús a Portimao. | X.C.
Últim test de la pretemporada. El circuit portuguès de Potimao alberga els dos darrers entrenaments abans d’iniciar-se el curs. El primer es disputava ahir, amb Xavi Cardelús signant el sisè millor crono dels que van sortir a la pista.
 
La jornada va estar marcada per una lleugera pluja, el que no permetia que l’asfalt estigués en les millors condicions. El pilot andorrà va realitzar un millor registre d’1.49,2 minuts. Els més ràpids dels entrenaments en la categoria de Moto2 van ser Edgar Pons i Xavi Vierge, dos dels favorits a adjudicar-se el títol. Cardelús va finalitza tres dècimes per darrera del seu company d’equip, el brasiler Eric Granado.
 
Després de la sessió l’andorrà indicava que  «la pista ha estat en condicions complicades al llarg de la major part de la jornada, però tot i així, m’he adaptat amb rapidesa als requeriments del pilotatge de la meva Kalex aquí i he pogut anar progressant a mida que anava passant la jornada». Encara queda rodatge per davant: «Aquest és un camí encara molt llarg en el que estic sumant experiència i adaptació per no deixar d’evolucionar i créixer al llarg de tot l’any. Estic lluny de tot el que puc donar encara i precisament això és el més positiu perquè el rendiment està sent ja força bo».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT