PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

L’administració vol consolidar la legislació ordenant el BOPA

El Col·legi d’Advocats es forma per optimitzar les cerques al nou web

Per MARISA DA COSTA

Responsables del BOPA i advocats preparen la formació d’ahir.
Responsables del BOPA i advocats preparen la formació d’ahir. | TONY LARA
Els administradors del Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) van oferir ahir una formació al Col·legi d’Advocats per guiar els lletrats en la utilització de la nova pàgina web, estrenada el passat juliol. L’encarregada d’explicar el funcionament, Anna Serra, va manifestar que el feedback amb aquest col·lectiu, el que més empra l’eina pel seu lloc professional, servirà per extreure’n les inquietuds i aclarir dubtes, però també per recollir suggeriments, per aplicar millores o ampliar les prestacions.

A curt termini, abans no finalitzi l’any, el primer objectiu és desenvolupar l’apartat «Legislació». Una correcta estructuració i divisió per matèries d’aquesta pestanya, així com l’accés a totes les modificacions que ha patit una llei d’ençà la seva creació, permetrien consolidar i «tenir una legislació de referència» per gaudir, a l’hora, de «seguretat jurídica».

Abans de treballar en aquesta segona fase, el projecte encetat per l’administració cercava renovar la versió digital del BOPA per optimitzar-ne l’ús de tot el públic que hi pugui accedir i suprimir-ne la inversió en paper, el que suposa un estalvi per al Govern.

Tribunal d’estrasburg/ El degà del Col·legi, Francesc Badia, va manifestar que, a priori, l’elecció de Pere Pastor com a jutge del Tribunal d’Estrasburg «és una bona tria perquè és un bon magistrat» que mantindrà la línia seguida fins ara a l’Assemblea Parlamentària de la Comissió Europea.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT