PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dues companyes per al linx boreal del parc de Naturlandia

Les femelles conviuran amb Doraemon, que va arribar l’agost passat

Per El Periòdic

Els dos exemplars de linx femella que han arribat a Naturlandia.
Els dos exemplars de linx femella que han arribat a Naturlandia. | Naturlandia
El parc d’animals de Naturlandia ha incorporat dos exemplars nous de linx boreal. Es tracta de dues femelles que acompanyaran Doraemon, el linx boreal mascle que va arribar al parc d’agost passat.
 
Doaremon, el nom amb què l’ha batejat la canalla, va arribar procedent del parc faunístic de Lacuniacha, a l’Aragó. Ahir mateix ja es van començar a deixar veure les dues femelles, de 4 i 5 anys, cedides pel parc temàtic Selwo Aventura d’Estepona, a Màlaga. Les femelles s’estan adaptant al nou espai que comparteixen amb el mascle.
 
El parc lauredià ha adoptat els exemplars de linxs boreals perquè s’adapten millor al clima de la cota 2.000 de la Rabassa. Al parc també hi viuen una parella de llops siberians o de la tundra, una espècie adequada per a la zona.
 
Naturlandia també acull tres óssos –un mascle i tres femelles–, procedents del parc de Cabárceno, a Santander; cèrvols; daines i cabirols. El parc ha adaptat un espai per acollir marmotes. Els animals del parc procedeixen d’excedents d’altres parcs.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT