PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra recull per tercera vegada el premi Alimara

Turisme rep el guardó per la campanya d’hivern 2014-2015

Per EL PERIÒDIC

Una representació d'Andorra Turisme va anar a recollir el premi.
Una representació d'Andorra Turisme va anar a recollir el premi. | ANA
La campanya d’hivern 2014-2015 d’Andorra Turisme va rebre el premi Alimara en la categoria de Destinació 2015 el passat dijous a Barcelona en l’anomenada ‘Nit dels Alimara’. A més, aquesta és la tercera vegada que Andorra rep aquest premi. El primer cop va ser el 2006 amb la campanya de promoció ‘Gaudeix d´Andorra. Estaràs com a casa’ i dos anys més tard, el 2008, amb ‘Andorra, no sabràs què triar’. 
 
A l’acte de recollida hi va assistir una representació d’Andorra Turisme per rebre el guardó que ha reconegut la qualitat de l’espot publicitari ‘Andorra és una altra història’, realitzat en aquesta campanya d’hivern. 
El jurat dels Premis Alimara 2015 van concedir per unanimitat el premi a Andorra i va valorar de forma «molt positiva» el concepte de la campanya, la innovació, la creativitat i el disseny, l’ús de les noves tecnologies i també la voluntat de fidelització que ha perseguit. En aquest sentit, el jurat d’aquesta edició estava format per Miquel Alsius, president del Grup CETT, Maria Abellanet, directora general del Grup CETT; Miquel Alabern, director de màrqueting operacional de l’Agència Catalana de Turisme; Carme Ayala, directora del Programa ‘Tira Milles’ de la Cadena Cope; Enric Domingo, director de Comunicatur.info; Joan Miquel Gomis, director del Programa de Turisme dels Estudis d’Economia i Empresa de la UOC; Montserrat Nadal, cap del Servei del Foment de l’Ús de la Llengua Catalana de la Generalitat de Catalunya; Anna M. Sánchez, cap de l’Oficina de promoció i turisme de la Diputació de Barcelona; Martí Sarrate, president de l’ACAVE i Marta Serra, directora del Saló B-Travel. 
 
Premis Alimara / Des de l’any 2000, aquests premis es convoquen i s’organitzen conjuntament amb el Saló Internacional del Turisme de Catalunya, actual B-Travel, que té lloc a Barcelona del 17 al 19 d’abril. Però des del 1985, aquests  són organitzats pel CETT (centre internacional de formació i investigació de turisme i hoteleria adscrit a la Universitat de Barcelona). 
Els Premis Alimara reconeixen l’esforç i la qualitat del material de promoció turística, tant de les institucions com de les empreses. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT