PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

El Consell d’Infants participa en la Festa Major de la Seu

La nova ubicació del Parc del Patufet està en mans de l’Ajuntament

Per EL PERIÒDIC

Ple decisori del Consell Municipal d’Infants.
Ple decisori del Consell Municipal d’Infants. | AJUNTAMENT LA SEU D'URGELL
El Consell Municipal d’Infants (CMI) ha aprovat les activitats més votades pels alumnes de les escoles de la Seu i Castellciutat per poder incloure-les al programa de Festa Major d’aquest any. Aquestes han estat una gimcana, karaoke infantil, discomòbil i un espectacle de màgia. 
 
Respecte a la ubicació del Parc del Patufet a la Seu d’Urgell, hi ha hagut un empat en la votació per decidir en quin parc de la ciutat s’ha d’ubicar aquest nou equipament lúdic pels més petits. Aquest punt, ha generat un gran debat entre els membres del CMI, amb arguments elaborats i pensats per part dels nens i nenes. La decisió final, però, serà de l’ajuntament, que tindrà en compte les diferents opinions dels representants del Consell. 
 
El ple del CMI també ha aprovat per unanimitat de tots els seus membres la proposta d’enquesta sobre civisme i convivència que els mateixos alumnes realitzaran als ciutadans de la Seu d’Urgell, aquesta es durà a terme durant el curs vinent. 
Els alumnes que conformen el consell, han rebut l’agraïment de l’alcalde per la seva participació activa en aquest òrgan: «Us agraïm la bona feina que s’ha fet, heu treballat molt, i molt bé». Albert Batalla també ha remarcat que el «Consell Municipal d’Infants s’ha convertit amb una bona i nova eina d’aprenentatge, on heu après a dialogar, respectar i saber prendre decisions entre tots i pel bé del conjunt de la societat urgellenca». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT