PUBLICITAT

Sort

Comissats 5.060 paquets de tabac d’Andorra

Els Mossos d’Esquadra detenen tres lituans residents a Cadis

Per EL PERIÒDIC

Tabac comissat pels Mossos d’Esquadra el passat dilluns a Sort.
Tabac comissat pels Mossos d’Esquadra el passat dilluns a Sort. | MOSSOS D'ESQUADRA
EEls Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sort van detenir, el 13 d’abril passat, tres homes de nacionalitat lituana –però residents a Cadis– de 27, 40 i 40 anys respectivament, com a presumptes contrabandistes de tabac. Els detinguts adquirien el tabac a Andorra i sense pagar els impostos pertinents el feien arribar a Cadis per distribuir-ho, presumptament. En el moment de la detenció portaven 5.060 paquets de tabac sense el timbre de la Hisenda Espanyola dins d’una autocaravana.
Segons va informar el cos de la Policia de la Generalitat de Catalunya mitjançant un comunicat, la detenció es va produir aquest dilluns poc abans de les 15 hores, quan una dotació de seguretat ciutadana va aturar una autocaravana al terme municipal de Sort en veure que un dels seus ocupants circulava sense el cinturó de seguretat posat.
 
Els Mossos van escorcollar el vehicle perquè els ocupants van mostrar nerviosisme en ser aturats. Quan els agents van trobar més de 5.000 paquets sense el segell timbre espanyol van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte de contraban de tabac, com va explicar el departament de comunicació dels Mossos. Segons continua la nota de premsa, posteriorment, l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Pirineu Occidental es va fer càrrec de les gestions per tal de comprovar si els detinguts formaven part d’un grup criminal dedicat al contraban de tabac procedent d’Andorra. Aquest extrem es va confirmar.
 
El comunicat dels Mossos d’Esquadra afegeix que el preu al mercat del tabac intervingut hauria estat de 20.758 euros i que els detinguts van quedar en llibertat a l’espera de ser citats per declarar en seu judicial. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT