PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Assistència rècord a la fira primaveral, amb 1.800 assistents

L’organització cercarà una nova ubicació per a la propera edició

Per MARISA DA COSTA

Ball de sevillanes al centre cultural i de congressos lauredià.
Ball de sevillanes al centre cultural i de congressos lauredià. | MARISA DA COSTA
El vicepresident de l’Associació Socio-Cultural Al-Andalus, Jaume Ramisa, va destacar «l’èxit» de la Fira de la primavera celebrada del 17 al 19 d’abril a Sant Julià de Lòria. L’acte, que reuneix els andalusos residents al país per a que celebrin la tradicional Feria de Abril i hi convida la resta d’andorrans, va superar amb escreix les xifres assolides la primera edició, esdevinguda l’any passat.

El gran nombre de participants porta a l’organització a repensar l’acte per ampliar--ne els oferiments i propostes. De moment, i fent manifest el desig de donar continuïtat a aquesta tradició a Andorra, «s’hauran de buscar unes noves instal·lacions; l’entrada del centre de congressos lauredià va fer curt», va destacar Ramisa.

El cap de setmana va ser tancat ahir amb l’oferiment d’una arrossada oferida per l’òrgan comunal de la parròquia. No obstant, la trobada cultural andalusa no ha arribat encara a la seva fi: el proper 25 d’abril, i sota el preu de 8 euros, tindrà lloc un concert tribut a dues figures emblemàtiques de la copla: Manolo Escobar i Marifé de Triana.

Durant els tres dies de durada de la fira, entre 1.600 i 1.800 persones van poder degustar a preus econòmics i al so del folklore típic del sud d’Espanya, els plats típics de la zona. A més del tapeo i la música, la missa rociera i les diferents activitats desenvolupades van ser també un pol d’atracció de veïns de totes les parròquies i edats.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT