PUBLICITAT

Aixovall

El resultat, el millor del partit

L’empat de l’Alpicat beneficia els tricolors de cara a l’ascens

Per JOAN JOSEP BLASCO

Leo persegueix Sousa per fer-se amb el control de la pilota. FOTO: J. J. B.
Leo persegueix Sousa per fer-se amb el control de la pilota. FOTO: J. J. B. | J. J. B.
Les opcions d’ascens creixen en l’FC Andorra. No només perquè continua suman victòries, sinó perquè l’Atlètic Alpicat punxa amb empats en els dos últims desplaçaments. Els tricolors sumaven el setè triomf consecutiu després d’imposar-se al CF Tremp, en un partit on van estar massa espesos davant qui arribava com a penúltim classificat.
 
El domini de sortida no li va servir de res als locals, que van veure com des de quasi el mig del camp Sirvant sorprenia Pol amb un xut que el superava per alt quan el porter anava cap enrera. El gol va esperonar als tricolors, que en només quatre minuts capgiraven el marcador. Leo rebia una passada entre línies de Peppe, per encarar el porter i superar-lo amb un xut creuat. Juli feia el segon aprofitant el rebuig del porter quan Leo provava de superar-lo. Abans d’arribar al descans Ludo no va saber resoldre un mà a mà per fer sumar el tercer.
 
En la represa es va repetir el domini andorrà, però va tornar a trobar-se a faltar profunditat. Tenia el control de la pilota, però amb passades que es produïen massa a prop de la pròpia àrea. Ludo amb un cop de cap rematava alt. Els lleidatans no posaven perill. A un quart d’hora pel final Leo encarava al porter després d’escapar-se del seu defensor, però la rematada va ser massa dèbil i Granados atrapava sense problemes. Al 85 Sebas, després de realitzar una internada a l’àrea, assistia cap a Juli, però el seu xut l’aturava Granados després que rebotés en un defensa.
 
En acabar el matx l’entrenador tricolor, Justo Ruiz, es mostrava decebut per l’actitud dels seus jugadors. «No he reconegut el meu equip. Ha faltat humilitat i respecte», remarcava molest, perquè «ens adaptem al nivell de contrari. Això no pot ser que passi». El millor van ser els tres punts que es van sumar. «El més important és guanyar, però també la manera de fer-ho», i «les sensacions amb les que marxem no són bones».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT