PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

La UdA ampliarà la seva oferta de màsters el proper curs

La Universitat obre la preinscripció fins l’1 de juny vinent

Per EL PERIÒDIC

Un grup d’alumnes davant la façana de la UdA a la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria.
Un grup d’alumnes davant la façana de la UdA a la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria. | TONY LARA
La Universitat d’Andorra ha obert fins el proper 1 de juny el període de preinscripcions per al curs 2015-16. Entre les novetats de l’oferta educativa destaca els estudis virtuals de segon cicle (màster) en Administració d’empreses i Enginyeria informàtica. Aquests estudis es complementen amb els màsters no presencials en Comunicació, Dret, Humanitats i Llengua Catalana.

Pel que fa a la formació presencial  cal destacar els de primer cicle, que corresponen al bàtxelor europeu en tres anys, en els àmbits de l’Administració d’Empreses, Ciències de l’educació, Infermeria i Informàtica. En paral·lel els bàtxelors en Informàtica i en Administració d’empreses també s’ofereixen en forma virtual, amb la possibilitat de combinar a la carta les dues modalitats. Els bàtxelors de la Universitat d’Andorra donen accés als estudis de segon cicle als països de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES). Totes aquestes titulacions estan reconegudes plenament a les universitats europees.

Ensenyament professional superior / A banda dels graus europeus, s’ofereix una formació d’ensenyament professional superior (Diploma professional avançat en 2 anys) en Administració i finances, una especialitat adaptada a les necessitats del sistema productiu el que comporta que en finalitzar els estudis, els alumnes s’integrin amb facilitat al mercat laboral.

L’oferta també es complementa amb els estudis d’extensió universitària que compten amb postgraus i diversos cursos d’actualització que poden ser presencials o virtuals. El proper semestre començaran els postgraus en Cirurgia refractiva i lents intraoculars a la pràctica clínica. Altres cursos d’actualització virtuals amb continguts específics d’Andorra tenen com a temàtiques el Dret Civil d’Andorra, el Dret processal civil i dret internacional privat, Història econòmica de l’Andorra contemporània, L’entorn comunicatiu d’Andorra, L’entorn empresarial d’Andorra i Llengua i literatura a Andorra i als Pirineus.
A més es realitzen dins de la titulació de tercer cicle, el Programa de doctorat i el Curs d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys.

Seminari de comunicació persuasivo / La UdA impartirà a la mateixa universitat els propers dies 8 i 9 de maig un seminari titulat ‘Com influir mitjançant la comunicació interpersonal, Comunicació persuasiva’que s’adreça a estudiants i profesionals de qualsevol àmbit que estiguin interessats a millorar el seu poder de convicció a través de la comunicació persuasiva i utilitzar-lo per a fins professionals i personals. El preu és de 80 euros i la preinscripció està oberta fins el proper dijous.

Valoració dels docents / Segons es desprèn de l’avaluació interna del procés del professorat, els estudiants valoren amb un 8,74 de mitjana, sobre 10, la qualitat dels docents i amb un 8,49 la qualitat de les assignatures impartides. La UdA destaca per la seva presència a les xarxes universitàries internacionals amb la seva participació en projectes internacionals i professor col·laborador d’altres països.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT