PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gerard de la Casa se situa entre els més ràpids a Sant Mateu

Edgar Montellà entra en el Top-10 de la classificació de turismes i és primer del Grup N

Per EL PERIÒDIC

Gerard de la Casa amb el seu Seat Còrdova WRC a Sant Mateu. FOTO: FOTOESPORT
Gerard de la Casa amb el seu Seat Còrdova WRC a Sant Mateu. FOTO: FOTOESPORT | FOTOESPORT
El pilot andorrà, Gerard de la Casa, va obtenir la primera plaça de turismes en la Pujada a Sant Mateu aquest cap de setmana amb el seu Seat Còrdova WRC. Amb aquest triomf, De la Casa va assolir el segon de la temporada, però aquesta vegada va patir problemes després d’un toc amb una vorada que quasi provoca el seu abandonament de la prova quan només corria la segona pujada d’entrenaments. Tot i això, els mecànics van actuar ràpid i per a la primera pujada vàlida de carrera el cotxe va funcionar bé. El temps que li va servir a l’andorrà  per ser primer va ser de 2.54,037.
 
Per la seva part, Ramón Plaus va obtenir la tercera plaça en la categoria de CM. L’andorrà va mantenir-se durant totes les proves prèvies en les posicions capdavanteres i finalment es va quedar a poc més d’un segon de la primera plaça. Plaus va marcar 2.43,391 en la seva pujada
 
Edgar Montellà, un dels pilots del Programa de Joves Pilots de l’ACA, va complir les expectatives en la seva segona participació en el Campionat de Catalunya de Muntanya que realitzava. L’andorrà va assolir una desena posició, quedant-se a tretze segons del temps que va fer De la Casa. Montellà va ser el més ràpid del Grup N i resultat amb el qual es va mostrar satisfet pels resultats.
PUBLICITAT
PUBLICITAT