PUBLICITAT

Andorra la Vella

Peñarroya: «L’equip ha patit i no ens deixarem anar a Múrcia»

El tècnic del BCA accepta la bona situació de l’equip però assegura que no hi ha marge per a la relaxació

Per EL PERIÒDIC

Joan Peñarroya parla en una roda de premsa anterior al Poliesportiu d’Andorra.  FOTO: TONY LARA
Joan Peñarroya parla en una roda de premsa anterior al Poliesportiu d’Andorra. FOTO: TONY LARA | TONY LARA
Després d’una victòria, les setmanes de treball es veuen molt més clares en els entrenaments al Poliesportiu d’Andorra. Sabent que aquest cap de setmana hi ha un partit d’aquells que un triomf es ven molt car, Joan Peñarroya no dóna marge per a l’excés de confiança en l’equip. «Estem molt millor que fa dos mesos, però d’una setmana a l’altra les teves sensacions d’angoixa canvien molt. L’equip és conscient i té experiència. Porta unes setmanes patint i no ens deixarem anar. Ens hem de preparar per guanyar el partit i no anar ni una mica relaxats a Múrcia», va assegurar l’entrenador del MoraBanc, que recalca que «anem a guanyar i intentar posar-nos en una situació millor de la que estem ara». La victòria davant l’Estudiantes va suposar una bona injecció, però el tècnic és previngut: «Va ser una victòria important i que ens dona marge de tranquil·litat, però només un cert marge. Estem veien que no hi ha ningú que es rendeixi i això està molt viu encara i encara s’han de dir moltes coses per part de molts equips fins a final de temporada».
 
Ni la millora considerable que ha fet el nivell de joc del MoraBanc des de la tornada de l’aturada de la Copa de Rei és suficient com per estar confiats de cara al final de temporada, segons indica el tècnic: «La meva lectura és que hem de continuar guanyant perquè els altres rivals seguiran vencent els seus partits». El català veu que la millora del nivell  de joc que ofereix l’equip és degut als bons estats de forma dels jugadors, que «són importants i trobar equilibri en la nostra manera de jugar ens està donant bon rendiment. Ara tenim el joc ofensiu més equilibrat i al darrera estem sent més sòlids. Això es reflecteix a l’hora dels mals moments en què tenim més capacitat per superar-los. Ara anem posant petits detalls perquè no és moment per fer grans canvis».
 
El punt d’inflexió que va provocar el canvi en el joc va ser la gran desfeta que va patir el MoraBanc al Poliesportiu davant el Guipúscoa, el passat 7 de febrer. I així ho va recordar Peñarroya: «Està clar que el partit contra el Guipúscoa ens va fer molt mal. Penso que a partir de l’aturada, l’equip va fer un canvi i es mostra molt més sòlid. No hem deixat escapar cap victòria a casa des de llavors i crec que l’equip ha donat un pas endavant». Una moviment que el tècnic demanava des de la primera roda de premsa posterior a una derrota, la de Màlaga. 
 
Pel que fa a la resta de rivals directes en la lluita per la permanència, l’entrenador del BCA va explicar la dificultat de fer un pronòstic del que pot passar: «És complicat fer previsions i anàlisis. Aquest cap de setmana es van produir els resultat que pensava que vaig preveure, però això no vol dir que ens anessin millor o pitjor. El Sevilla-Manresa era un partit que a nivell de classificació ens era igual. En l’altre, crec va fer que el Fuenlabrada es mantingui viu i va posar al Guipúscoa en una situació d’angoixa com la que hem viscut alguns des de fa unes setmanes». 
 
Peñarroya no va caure en l’error en el qual s’ha caigut en el passat, i que van portar al MoraBanc a patir vuit derrotes consecutives, i quan va ser demanat pel proper rival directe, el Sevilla la setmana que ve, va afirmar amb rotunditat: «Només penso en Múrcia. Estaríem fotuts si estigués pensant en Sevilla. Seria el pitjor dels símptomes».
PUBLICITAT
PUBLICITAT