PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El VPC demana ajornar els quarts amb el Tarascó

L'eliminatòria coincideix el mateix cap de setmana amb un partit de la selecció

Per JOAN JOSEP BLASCO

| Tony Lara
El VPC ja coneix el rival que tindrà en els quarts de final de la Copa Pirineus. Serà el Tarascó, en una eliminatòria que el club del Principat demana ajornar-la per la coincidència en dates amb el pròxim enfontament de la selecció.
 
El matx, que encara no té establert el camp on ha de disputar-se, està programat pel dos de maig. Però el VPC ja va demanar al comitè de Migdia-Pirineus l’ajornament perquè els isards juguen a Letònia en partit de la Divisió 2B de la Copa Europea de Nacions. La demanda és pel 10 de maig, data en què no hi ha establert cap matx de la competició. «Esperem que es puguin canviar les dates, perquè la prioritat és el partit de la selecció», exposa Josep Maria Escolà, president del VPC. En els pròxims dies rebran una resposta.
 
El Tarascó se suma a la Copa Pirineus després d’haver quedat eliminat en la primera ronda del Campionat de Migdia-Pirineus. El va deixar fora el Saint Juery per 21-18. Aquesta temporada el conjunt de l’Arieja s’ha enfrontat en dues ocasions amb els andorrans, repartint-se les victòries, però amb resultats molt diferents. En la primera volta els francesos van vèncer al seu camp per 28-10. En la segona, a l’Estadi Nacional, el VPC es va imposar per un més que contundent 60-10. A més del Tarascó entren a la Copa Pirineus provinents del Campionat de Migdia Pirineus el Capdenacois, Saint Orennais i Bressolais.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT