PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Radical is Normal’ analitza i aporta idees sobre el món dels negocis

El president d’Infonomia convida a innovar per implementar solucions

Per EL PERIÒDIC

Una de les entitats bancària de Crèdit Andorrà.
Una de les entitats bancària de Crèdit Andorrà. | TONY LARA
Analitzar i aportar idees sobre la necessitat d’estar permanentment innovant en el món dels negocis, és l’objectiu de la sessió Radical is Normal, que organitza Crèdit Andorrà el proper 28 d’abril a les 19 hores a l’edifici Crèdit Centre. El fundador i president de la consultoria Infonomia, Alfons Cornella, convidarà els assistents a «pensar de manera més radical en relació a noves solucions que poden aportar valor afegit al negoci», perquè «allò que vèiem com a radical, esdevé normal molt ràpidament».
 
Des d’Infonomia consideren que s’ha d’estar preparats per veure-ho gairebé tot en el món científic, tecnològic i del comportament social. És per això que creuen que els directius i professionals de les empreses del present i del futur han d’estar preparats per ser més atrevits en la forma de pensar, i segons l’ens, això requereix estar sempre al dia dels darrers esdeveniments al món.
 
Radical is Normal presenta deu idees que Infonomia considera fonamentals per a la renovació i actualització dels plantejaments empresarials, on l’aprofitament de les noves tecnologies i de les capacitats creatives de les persones és essencial.  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT