PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Expectativa per veure el funcionament del nou Ministeri

Els presidents es mostren positius i esperen a veure els canvis que poden suposar una cartera compartida

Per ALBERT CANES

Olga Gelabert
Olga Gelabert
El Govern va acabar ahir amb el debat sobre què era el que anava millor per al funcionament polític de l’esport. En comptes de seguir amb la secretaria d’estat d’Esports, Antoni Martí va escollir crear el ministeri de Cultura, Joventut i Esports amb Olga Gelabert al capdavant. 
 
Amb això, els màxims representants de les Federacions andorranes dels diferents esports van recalcar el seu positivisme, majoritàriament, per aquest canvi, però tots ells van recalcar que les valoracions del nou ministeri es faran un cop es vegi el funcionament d’aquesta nova manera d’organització esportiva. «Em sembla perfecte que hagi esdevingut un ministeri ja que d’aquesta manera se li dóna més importància a l’esport i el funcionament ha de ser més competent. Ara hem de veure la feina de Gelabert, que esperem que ho faci bé i pugui aportar més», exposa Xavi Herver, president de la Federació Andorrana de Karate. En la mateixa línia es troba Eduard Garcia, de l’ens de l’atletisme: «És una decisió encertada. No entendria que fos un ministeri únicament d’esports per motius econòmics. Haurem de veure si la nova ministra és la persona adequada. No ve del món de l’esport i no conec el seu currículum, però som optimistes». 
 
Xavier Vilasetrú, de la Federació de rugbi, comenta que «estarem a l’expectativa per veure quin és el plantejament i la manera de treballar» amb el Ministeri. També es va mostrar interessat en saber el funcionament Manel Fernàndez, de l’ens de bàsquet: «No conec la trajectòria de la nova ministra. Trobo que és un ministeri una mica estrany, per mi no lliguen, però el que importa és la manera que tindrà Gelabert d’enfocar i dirigir-ho tot. Hem d’esperar a trobar-nos amb ella perquè ens expliqui les seves intencions». Finalment, Josep Punti, de la Federació de Motociclisme, comenta, irònicament: «Demaneu’m-ho d’aquí a un any per veure com està anant. Espero que bé».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT